Generalni sponzor
 
Specijalni pokrovitelj
Sponzori
 
 
PR partner
 
 
 
06.07.2015
 
Jelena Vasović-zaštitno lice Festivala
 

Uspešna mlada sportistkinja, Jelena Vasović, postala je zaštitno lice i specijalni pokrovitelj XII Jesenjeg Festivala zdravlja Beograd.

 

Jelena je rođena 8. marta 1991. godine u Cirihu, u Švajcarskoj. Ona je međunarodni takmičar u bikini fitnesu, međunarodni IFBB sertifikovani trener i osnivač kompanije Body&Mind by Jelena Vasović. Već kao mlada pokazala je interesovanje za različite sportske aktivnosti.Pre svega za balet, posle toga gimanstika i umetničko klizanje. 2004.godine je počela da se bavi bavi fitnesom i aerobikom.

Četiri godine kasnije postala je grupni fitnes instruktor, držala je časove Dance Aerobik-a, Bodytoning-a i Bodypump-a. Početkom 2012.  počela je sa pripremama za takmičenje u bodibildingu u kategoriji bikini fitnes. Jelena je imala svoje prvo takmičenje u Švajcarskoj u oktobru 2013. godinegde je zauzela 9. poziciju na Herbstmeisterschaft (IFBB međunarodno jesenje takmičenje), dve nedelje kasnije je postala vicešampion na IFBB Švajcarskom državnom takmičenju i nedelju dana kasnije je postala državna šampionka Srbije. U oktobru 2014. godine je ponovila svoj medjunarodni uspeh, uz profesionalnu podršku svog trenera Marka Matića, i plasirala se kao prva srpska takmičarka u top 10 na medjunarodnom svetskom takmicenju u kategoriji „bikini do 172“ u Montraelu, Kanada. Uspešno je ušla u takmičarsku 2015. godinu plasirajuci se u top 3 na IFBB medjunardnom kupu Srbije u aprilu 2015. godine u Beogradu. Jelena vodi zdrav način zivota koji joj je pomogao da bude ono sto je danas – uspešna i istrajna.  Ona veruje da svaka osoba ima „skrivenu“ jačinu koja ili treba da bude otkrivena ili razvijena uz pomoć profesionalnog trenera. To je jedan od glavnih razloga zasto je osnovala svoju kompaniju Body&Mind by Jelena Vasović gde ona i njeni partneri u potpunosti mogu da podrze VAŠU TRANSFORMACIJU I ODVEDU VAS TAMO, GDE STE ODUVEK HTELI DA BUDETE!

Jelena voli da motiviše i inspiriše ljude tako da se osećaju dobro i ispunjeno pozitivnom energijom. Ubeđena je da je sve moguće ukoliko ste “mentalno spremni“ i okruzeni pravim ljudima i ako ste zaista motivisani da uložite  trud u realizaciju svojih ciljeva.

Dodatne informacije o Jeleni Vasović možete naći na sajtu www.jelenavasovic.com.

 

 

 
 
 
www.festivalzdravlja.com - Jelena Vasović-zaštitno lice Festivala -
 
 
 
www.festivalzdravlja.com - Jelena Vasović-zaštitno lice Festivala -
 
 
 
www.festivalzdravlja.com - Jelena Vasović-zaštitno lice Festivala -
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji