Generalni sponzor
 
Specijalni pokrovitelj
Sponzori
 
PR partner
 
 

 

 

 

rosa

sanofimaxi 2

INFORMIŠITE SE O BESPLATNIM KONTINUIRANIM EDUKACIJAMA 

ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE U RUBRICI

"PROGRAM FESTIVALA / KME"

 

 

 

 

Jesenji Rosa festival zdravlja u Domu Vojske Srbije

 4. i 5. oktobar

„Misli ranije, biraj zdravije”

   slika dom vojskeDECA

Pod sloganom „Misli ranije, biraj zdravije”, 4. i 5. oktobra, od 10 do 20 sati, u Domu Vojske Srbije (Ulica Braće Jugovića 19) u Beogradu biće održan 18. Jesenji Rosa festival zdravlja. Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes i banjski centri, udruženja pacijenata, svi oni koji se bave zdravom ishranom i kozmetikom. Festival će biti u najvećoj meri posvećen važnosti hidracije, prevenciji, zdravoj i pravilnoj ishrani.

Zainteresovani građani moći će na festivalu da se posavetuju sa najeminentnijim stručnjacima, da provere zdravstveni status, izmere pritisak, šećer u krvi, vid, visinu i težinu, stanje minerala i vitamina u organizmu, urade testiranja koja ukazuju na to da li imaju rizik da obole od dijabetesa, demencije, depresije i anksioznosti. Lekari, medicinske sestre, tehničari i farmaceuti moći će besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima i dobiju bodove za obnavljanje licence. Tradicionalno će biti održane i degustacije zdravih proizvoda i napitaka, a posetioci će imati priliku da se upoznaju sa proizvodima i uslugama izlagača.

– Planirano je održavanje nekoliko važnih tribina za školarce, radno aktivno stanovništvo i najstarije sugrađane. Poseban akcenat stavićemo na tribine o gojaznosti kod dece kao i o borbi protiv droga, a predstavnici medija će imati interesantne goste na svojim panelima. Na bini će se predstavljati različiti vidovi vežbanja, plesova, promocija knjiga, radionica za mlade. Ulaz na festival je besplatan zahvaljujući „Rosi”, „Sanofiju” i „Maxiju” – istakla je dr Mirjana Mićović, predsednica Organizacionog odbora festivala.

Ovom prilikom biće predstavljena humanitarna akcija „Napravi razliku, pruži priliku” koja se realizuje u okviru nacionalne kampanje za borbu protiv malignih bolesti „Rak je izlečiv”, koju sprovodi RTS uz podršku Ministarstva zdravlja, a gde je cilj prikupljanje donacija za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije.

Za mališane će biti organizovan „Dečji kutak” i „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila”. Tu će se nalaziti i „Apoteka za medvediće”, gde će biti prisutni studenti farmacije. Glavni promoter festivala je dr Nada Macura.

Generalni sponzor manifestacije je voda „Rosa”, platinasti sponzor je kompanija „Sanofi”, a zlatni sponzor trgovinski lanac „Maxi”.

 

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na sajtu: www.festivalzdravlja.com

Za dodatne informacije:

Tina Aničić, PR festivala, mob. tel. 065/4506 126

Milica Stojadinović, marketing menadžer festivala, mob. tel. 060/0624 455

Ivana Božović, promoter festivala, mob. tel. 064/1351 046

 

 

 


 
 
 
 
 
Pokrovitelji