Generalni sponzor
Specijalni pokrovitelj
 
 
Sponzori
PR partner
 
 

 

 

 

XVIII  JESENJI FESTIVAL ZDRAVLJA BEOGRAD

sa medjunarodnim učešćem

4 - 5. oktobar 2018.

Dom Vojske Srbije, Ul. Braće Jugović 19

od 10 do 20h

 

U četvrtak i petak, 4. i 5. oktobra 2018. godine, u Domu Vojske Srbije (Ulica Braće Jugovića 19) u Beogradu, biće održan 18. Jesenji festival zdravlja. U okviru festivala, posetioci bez zdravstvene knjižice i čekanja moći će da provere svoje zdravlje, da čuju predavanja na aktuelne teme iz oblasti medicine i posavetuju se sa eminentnim zdravstvenim stručnjacima.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, udruženja pacijenata, svi oni koji se bave zdravom ishranom i kozmetikom.

Zdravstveni radnici će i ovoga puta moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima i dobiju bodove za obnavljanje licence. Za mališane će biti organizovan „ Dečiji kutak” i „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila”.

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja, nastupi dečijih plesnih klubova, masaže, radionice za mlade i promocije knjiga. Predavanja za zainteresovane posetioce držaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti medicine. Biće održane i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

Vrata Doma Vojske Srbije biće otvorena za posetioce oba dana festivala od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan. Glavni promoter festivala je dr Nada Macura.

 

 

 

 

                                                 

 

 


 
 
 
 
 
Pokrovitelji